fbpx

Bedrijfsfilm Nijmegen

First things first – wat is een bedrijfsfilm eigenlijk?
Een bedrijfsfilm is een video die doorgaans tussen de 2 en 10 minuten duurt. In deze video wordt een commerciële boodschap op een visueel aantrekkelijke manier overgebracht. Vaak wordt er in dit type video’s – anders dan bij de video’s voor videomarketing – dieper op de materie ingegaan.

Een bedrijfsfilm sluit aan op de positionering of branding van een onderneming. Zo ziet een video van budgetwinkel “Action” er anders uit dan een video van pensioenverzekeraar Zwitserleven.
Een bedrijfsvideo geeft jouw bedrijf een gezicht en boeit, roert of informeert de kijker.

Waar video’s voor videomarketing meestal direct aanzetten tot actie, draagt een bedrijfsvideo bij aan het grotere plaatje omtrent een product, dienst of onderneming an sich.
Denk hierbij aan de motivatie video’s van Nike waarmee ze hun slogan “Just do it” kracht bij zetten. Deze video’s dragen bij aan de “brandingsdoelstellingen” van Nike.

Video-feitjes

Dagelijks wordt er meer dan 500 miljoen uur video bekeken op Youtube

De kans dat jouw video wordt gedeeld is 1200% hoger dan tekst en afbeeldingen bij elkaar

Mensen zijn 27x eerder geneigd om op een video-advertentie te klikken dan op een statische advertentie (afbeelding/tekst)

Boeien, raken, roeren

Een bedrijfsvideo mag gerust enkele minuten duren.
Als je kiest voor dit format, dan heb je de kans en ruimte om de diepte in te gaan omtrent het gekozen onderwerp. Daarnaast kan deze langere video, op een later moment worden opgeknipt in een reeks kortere video’s. Zo kun je optimaal gebruik maken van jouw bedrijfsvideo.

Voor video’s voor videomarketing hanteren we een maximumlengte van 30 seconden per video. Deze video’s worden gebruikt om de kijker in een korte tijd te activeren – of uit te lokken tot handelen.
Maar voor video’s waarmee je de diepte in wilt gaan hanteren we geen eindtijd. De ideale lengte is de lengte waarin je de kijker kunt blijven boeien.
Zo zijn er tal van voorbeelden van mini-documentaires van pakweg 30 minuten die adembenemend zijn en blijven om te kijken.

Afhankelijk van jouw wensen, doelstelling en het beoogde budget kan een plan worden gemaakt voor jouw volgende bedrijfsvideo.

Wij helpen bedrijven bij het effectief inzetten van video, met de verschillende distributiekanalen in gedachte. Zo maakt jouw video – en eventuele video advertentiecampagne – de meeste impact!

Video marketing

We vinden het belangrijk dat een bedrijfsvideo door de juiste mensen wordt bekeken. Het is namelijk ontzettend zonde wanneer er een investering wordt gedaan en de video vervolgens ergens in de kast belandt.
Met behulp van online marketing brengen wij de video exact bij jouw doelgroep onder de aandacht – inclusief klikbare knoppen/formulieren en dergelijke. Zo zorgen wij ervoor dat een bedrijfsfilm zichzelf binnen no-time terugverdient.

We zijn gespecialiseerd in het verspreiden van video via:

– Youtube
– Facebook & Facebook Ads
– Instagram TV & Instagram Ads

Kiezen voor The Hangloose Agency betekent:

– Een smaakvolle bedrijfsvideo die past bij de branding en positionering van jouw onderneming.
– Een plan om deze lange video in kleinere stukken op te delen, zodat je mensen kunt teasen via Instagram en Facebook stories
– Een plan waarin staat hoe je jouw video het beste kunt vermarkten. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen.
– Een boost in de organische prestaties van de webpagina waar je de video implementeert. Google waardeert het namelijk wanneer er audiovisuele onderdelen op een webpagina zijn toegevoegd.
– Betrokken web bezoekers. Het lezen van tekst kost moeite en vergt veel concentratie, maar het bekijken van een video gaat vaak moeiteloos. Daarnaast worden meerdere zintuigen geprikkeld waardoor de boodschap beter en langer bij de web bezoeker blijft hangen.

SAMENWERKEN?

Onze adviseurs komen graag (virtueel) bij je langs
om te sparren over jouw content-vraagstuk

flag
stars

Locatie Nijmegen

Primulalaan 2 A1
6851 TP Huissen
The Netherlands

info@justhangloose.nl

+31 (0)24 848 03 15

Blijf op de hoogte

Hangloose – Voor digitale groei!

© 2018 – 2021
contact-section