fbpx

Jouw podcast productie

Wil je graag aan de slag met een podcast? Dat begrijpen we helemaal!
Je kan met een podcast namelijk oneindig de diepte in over jouw product, dienst, branche/markt of onderwerp.
Je bereikt daarnaast potentieel een nieuwe doelgroep – of hebt in ieder geval de mogelijkheid om op een geheel andere manier met ze in contact te komen.

Voor wie nog niet zo bekend is met het concept: wat is een podcast?
Een podcast is een audio-uitzending waarbij het geluidsbestand op aanvraag wordt aangeboden (streaming via bijvoorbeeld Spotify/Apple Podcast). Hiermee kan je gesprekken voeren over over jouw branche, je producten en allerlei andere onderwerpen die je kan bedenken.

Maar bij het bedenken, produceren en verspreiden van een podcast komt nog best wat kijken. En daar helpen wij je bij!

Begeleiding van A-tot-Z

Bij Hangloose – Voor digitale groei helpen we je met de verhaallijn, de vormgeving, audio- en videobewerking en zorgen we ervoor dat jouw podcast door de juiste mensen wordt gevonden en beluisterd.
Je hebt daarnaast de keuze om de podcast bij ons in Huissen, of bij jou op locatie op te nemen.

Hangloose - totaal ontzorgd

Uiteraard hebben we hoogwaardige podcast apparatuur zoals: Rôde microfoons en mixer, 4K camera’s + video belichting en een TV scherm ter presentatie van je logo. Maar ook het editen nemen we desgewenst uit handen zodat jij je enkel bezig hoeft te houden met het leuke deel: het gesprek!

Ben je benieuwd naar de kosten van de productie van jouw podcast?
Vul dan de vragen in de podcast calculator onderaan de pagina in en kom erachter wat jouw podcast kost!

1. Voorbereiding

Top! Je gaat samen met Hangloose een podcast maken, maar welke stappen moeten we eerst nemen? Ten eerste gaan we een script schrijven. We helpen je bij het creatieve proces hiervan. Dit script creëert de basis voor je podcast, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de richting waarin je de podcast wilt sturen.

2. Podcast productie

Wanneer je samen met Hangloose een Podcast maakt, zijn er twee beschikbare opnamelocaties, de eerste locatie is op het Hangloose kantoor en de tweede is op locatie. De locatie heeft immers geen invloed op de kwaliteit van de podcast, want Hangloose beschikt over professionele kwaliteitsapparatuur op het gebied van beeld en geluid. Hierdoor kunnen we met maximaal 4 personen opnemen en zelfs de mogelijkheid creëren om live te streamen.

3. Distributie en marketing

Ook al denk je misschien dat we klaar zijn nadat we je podcast hebben opgenomen met onze hoogwaardige beeld- en geluidsapparatuur, zijn we dat niet. Wij zorgen ervoor dat uw podcast professioneel wordt gemonteerd en creëren een overzichtelijke en gestructureerde aflevering. Nadat Hangloose je heeft geholpen bij het maken van een geschreven en bewerkte podcast van hoge kwaliteit, zorgt Hangloose er ook voor dat je met succes de aandacht van je doelgroep trekt en zendt je podcast ook uit op elk groot podcastplatform.

Wat kost jouw podcast

Vul de vragenlijst in en kom erachter wat jouw podcast kost.

SAMENWERKEN?

Onze adviseurs komen graag (virtueel) bij je langs
om te sparren over jouw content-vraagstuk

flag
stars

Locatie Nijmegen

Primulalaan 2 A1
6851 TP Huissen
The Netherlands

info@justhangloose.nl

+31 (0)24 848 03 15

Blijf op de hoogte

Hangloose – Voor digitale groei!

© 2018 – 2021
contact-section