fbpx

E-Learning Modules

Bij The Hangloose Agency creëren we regelmatig e-learning trajecten voor bedrijven en non-profit organisaties.
In veel gevallen maken we gebruik van een combinatie van video, geluid en afbeeldingen.

Voor het opzetten van een e-learning module maken we gebruik van een beslisboom welke samen met de klant wordt bedacht en opgezet. Op basis van deze beslisboom wordt er een online omgeving gecreëerd met daarbij eventuele tussentijdse toetsmogelijkheden.

De resultaten van de toets kunnen worden geëxporteerd naar een excel of .cvs bestand. Op deze manier is het mogelijk om de gegevens in andere software te laden, zoals bijvoorbeeld SPSS.

Video-feitjes

Dagelijks wordt er meer dan 500 miljoen uur video bekeken op Youtube

De kans dat jouw video wordt gedeeld is 1200% hoger dan tekst en afbeeldingen bij elkaar

Mensen zijn 27x eerder geneigd om op een video-advertentie te klikken dan op een statische advertentie (afbeelding/tekst)

E-Learning mogelijkheden

Als opleider heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van video, foto, geluid en tekst.
Video kun je met bijvoorbeeld je smartphone of ander soort (instap)camera opnemen. Zo kun je de studenten voorzien van uitleg/context alvorens ze aan de slag gaan met de module.
Uiteraard kunnen wij ook ondersteuning bieden bij het produceren van kwalitatief hoogwaardige video content.

Gratis en betaalde deelname
Het is mogelijk om personen gratis of tegen betaling deel te laten nemen aan jouw e-learning module. Zo kunnen onder andere scholen gratis modules aan studenten aanbieden, terwijl bedrijven virtuele workshops en trainingen kunnen aanbieden tegen betaling.

De modules zijn geoptimaliseerd voor gebruik op zowel smartphone, tablet of op laptop en PC. Zo kunnen alle gebruikers gebruik maken van de module.

Video marketing

We vinden het belangrijk dat een bedrijfsvideo door de juiste mensen wordt bekeken. Het is namelijk ontzettend zonde wanneer er een investering wordt gedaan en de video vervolgens ergens in de kast belandt.
Met behulp van online marketing brengen wij de video exact bij jouw doelgroep onder de aandacht – inclusief klikbare knoppen/formulieren en dergelijke. Zo zorgen wij ervoor dat een bedrijfsfilm zichzelf binnen no-time terugverdient.

We zijn gespecialiseerd in het verspreiden van video via:

– Youtube
– Facebook & Facebook Ads
– Instagram TV & Instagram Ads

Kiezen voor The Hangloose Agency betekent:

– Een smaakvolle bedrijfsvideo die past bij de branding en positionering van jouw onderneming.
– Een plan om deze lange video in kleinere stukken op te delen, zodat je mensen kunt teasen via Instagram en Facebook stories
– Een plan waarin staat hoe je jouw video het beste kunt vermarkten. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen.
– Een boost in de organische prestaties van de webpagina waar je de video implementeert. Google waardeert het namelijk wanneer er audiovisuele onderdelen op een webpagina zijn toegevoegd.
– Betrokken web bezoekers. Het lezen van tekst kost moeite en vergt veel concentratie, maar het bekijken van een video gaat vaak moeiteloos. Daarnaast worden meerdere zintuigen geprikkeld waardoor de boodschap beter en langer bij de web bezoeker blijft hangen.

Aanvullende informatie aanvragen

SAMENWERKEN?

Onze adviseurs komen graag (virtueel) bij je langs
om te sparren over jouw content-vraagstuk

flag
stars

Locatie Nijmegen

Primulalaan 2 A1
6851 TP Huissen
The Netherlands

info@justhangloose.nl

+31 (0)24 848 03 15

Blijf op de hoogte

Hangloose – Voor digitale groei!

© 2018 – 2021
contact-section