fbpx

Leadgeneratie

Als bedrijf wil je natuurlijk zo veel mogelijk klanten, maar dat is niet altijd even makkelijk.
Soms gebeurt het dat iemand jouw website bezoekt, maar niet direct jouw diensten of producten bij je afneemt.
Hoe kun je ervoor zorgen dat je bij deze potentiële klant onder de aandacht blijft zodat zij in de toekomst toch tot aankoop overgaat?

Wij helpen je
Bij het maken van een customer journey

Afhankelijk van de producten of diensten die je aanbiedt, kan het zijn dat het aankooptraject van jouw klant, gast of cliënt wat langer duurt.
Het is dan fijn om “tussenstations” te creëren, tussen oriëntatie en aankoop in. Deze tussenstations noemen marketeers ook wel leadgeneratoren.
Door slim om te gaan met de informatie en kennis die jij als ondernemer/marketeer over het product of de dienst bezit, kun je bezoekers overtuigen om gegevens achter te laten.

Een compleet overzicht van het aankoopproces en de mogelijke contactmomenten noemen we ook wel een customer journey of klantreis. Leadgeneratie gaat hand in hand met een heldere klantreis.
Neem voor meer informatie contact op met onze marketing adviseurs.

Wat is leadgeneratie?

Lead generatie is het verzamelen van gegevens van potentiële klanten zodat je (gericht) met hen kan gaan communiceren. Deze gegevens kunnen op verschillende manieren worden gegenereerd, bijvoorbeeld via een contactformulier op de website, een prijsvraag waarbij een e-mailadres achter gelaten wordt, het inschrijven voor een nieuwsbrief of wellicht een online berekentool waarmee je een offerte aan kunt vragen.

De potentiële klant vult zijn of haar e-mailadres of telefoonnummer in – in ruil voor informatie. Hiermee kan jij gerichte vervolgacties opzetten zoals het mailen van aanvullende informatie, klantspecifieke advertenties of telemarketing. Het uiteindelijke doel is om de potentiële klant een kopende klant te maken.

Voordat gegevens verzameld kunnen worden en leads kunnen worden gegenereerd is het natuurlijk van belang dat deze potentiële klanten naar jouw website toe komen. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van zoekmachine adverteren of andere vormen van inbound marketing. 

Start vandaag nog met leadgeneratie

Vul onderstaand formulier in en zet vandaag de eerste stap naar extra klanten!

Je ontvangt binnen enkele minuten na het verzenden automatisch een mail met daarin extra informatie over het genereren van online leads.

SAMENWERKEN?

Onze adviseurs komen graag (virtueel) bij je langs
om te sparren over jouw content-vraagstuk

flag
stars

Locatie Nijmegen

Primulalaan 2 A1
6851 TP Huissen
The Netherlands

info@justhangloose.nl

+31 (0)24 848 03 15

Blijf op de hoogte

Hangloose – Voor digitale groei!

© 2018 – 2021
contact-section