fbpx

Stagiair(e) video & marketing

Hi there, onze rots in de branding!

Als stagiair bij The Hangloose Agency hoef je geen koffie te halen – en sta je zeker niet met een poetsdoek of stofzuiger in je handen.
Wij vinden dat je het maximale uit jouw stageperiode moet (kunnen) halen en geven je daarom net zoveel verantwoordelijkheden als jij zelf wilt en/of aankunt.

Je draait als het ware volledig mee als medewerker, maar krijgt uiteraard alle ruimte om te werken aan eventuele studie-opdrachten.

Are you ready to become de meest awesome stagiair(e)? Solliciteer dan snel!

Wat ga je doen?

Als stagiaire videomarketing houd jij je bezig met – zoals de naam al doet vermoeden – video en marketing. We zijn op zoek naar een meewerkstudent(e) MBO of Associate Degree marketing/communicatie of vergelijkbaar, voor 3 – 5 dagen in de week.

Je bedenkt manieren waarop wij video kunnen inzetten voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Hierbij houd jij je bezig met het gehele proces, van brainstormsessie & het schrijven van het script, tot het editen en uiteindelijk vermarkten van de video’s. Uiteraard word je bij alle fases begeleid door onze content en/of video marketeer.

Video is één van de onderdelen die horen tot onze “core business”. Dit betekent dat het produceren van video’s voor onze klanten een van de belangrijkste werkzaamheden zijn. Daarnaast willen we zelf ook sterker inzetten op het produceren van video content. We hebben hier al wat ideeën voor liggen, maar zijn ook zeker benieuwd naar jouw input!

Naast het bedenken en maken van video content, zullen we je ook vragen om zo nu en dan een blog te schrijven. Je mag zelf een relevant onderwerp uitzoeken waar je zelf ook weer iets van opsteekt.
Het is wel van belang dat jouw Nederlandse schrijfvaardigheden oké zijn.

Kiezen voor een stage bij Hangloose betekent :

  • Dat je veel vrijheid krijgt in het bedenken en produceren van video-content.
  • Dat je brede kennis opdoet over zowel het produceren van video-content, als het optuigen van (betaalde) online marketingcampagnes
  • Dat je in principe meedraait als volwaardige medewerker, waarbij jouw leerdoelen uiteraard centraal staan.
  • Dat je na afloop weet hoe je een video marketingcampagne van begin tot einde bedenkt, script, filmt, edit en vermarkt.
  • Dat je er eventueel een leuke (bij)baan aan overhoudt. We zijn een groeiend content marketing bureau en kunnen in de toekomst zeker hulp gebruiken. Dus wie weet heb je aansluitend aan jouw stage meteen een baan in the pocket!

Over ons:

The Hangloose Agency is een content marketing bureau gevestigd in Nijmegen.
Wij bedenken, maken en verspreiden activerende content. Dit houdt in dat we onze klanten bedienen met teksten, foto- en videomateriaal met een commercieel doel. Of het nu gaat om het verbeteren van de vindbaarheid van een website/-pagina, of om het schieten van productfoto’s om de verkoop te stimuleren – wij regelen het!

Ons motto is dan ook: Hangloose – wij regelen jouw content! Met andere woorden: Relax en maak je geen zorgen – je hebt aan ons een goede content partner.

Wij helpen de klant bij het bepalen van een sterke content strategie en zijn naast productiehuis ook kennispartner.

Zo weten wij op welke kanalen de doelgroep van onze klant actief is – en weten we hoe we deze doelgroep kunnen bereiken en activeren. We houden de trends nauwlettend in de gaten en tippen onze klanten als we iets nieuws hebben gespot wat voor de klant interessant kan zijn.

Kom jij op gesprek?

The Hangloose Agency bestaat nu iets meer dan een jaar. Je komt dan ook te werken in een klein team bestaande uit twee medewerkers en een aantal (vaste) freelancers.

Het doel is om dit jaar een flinke groei te realiseren – hoe tof is het als jij daar jouw steentje aan hebt kunnen bijdragen?!

SAMENWERKEN?

Onze adviseurs komen graag (virtueel) bij je langs
om te sparren over jouw content-vraagstuk

flag
stars

Arnhem / Nijmegen

Primulalaan 2 A1
6851 TP Huissen
The Netherlands

info@justhangloose.nl

+31 (0)24 848 03 15

Algemene Voorwaarden

DOWNLOAD

Blijf op de hoogte

Hangloose – Voor digitale groei!

© 2018 – 2022
contact-section